Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden


Door het maken van een afspraak of het aanmelden voor een evenement/workshop bij Ukie’s Paddock Paradise ga je akkoord met onderstaande voorwaarden en ga je tevens een betalingsverplichting aan voor de desbetreffende afspraak of het evenement.

Ukie’s Paddock Paradise behoudt zich het recht voor om in geval van overmacht of te weinig deelname een afspraak of evenement te annuleren. Terugbetaling zal binnen twee weken gebeuren.

Betaling

Een afspraak dient vóór aanvang of op het moment van de afspraak betaald te worden. Tijdens een afspraak op locatie kan de betaling worden voldaan per pin. Een online afspraak kan worden betaald via iDeal of overschrijving. Indien anders aangegeven zijn alle bedragen inclusief BTW en exclusief reiskosten. Evenementen en workshops dienen vóór aanvang betaald te worden via de webshop.

Annuleren adviesconsult

Wanneer de wederpartij een afspraak korter dan 48 uur van tevoren annuleert, is restitutie niet mogelijk en wordt gepoogd een nieuwe datum te prikken welke binnen vier weken na de oorspronkelijke datum dient plaats te vinden. Indien het niet mogelijk is om de afspraak opnieuw in te plannen, is restitutie niet meer mogelijk en dient het volledige bedrag betaald te worden. Een afspraak kan maximaal één keer verzet worden.
Wanneer de wederpartij een afspraak korter dan 24 uur van tevoren annuleert, is restitutie of verzetten niet meer mogelijk en dient het volledige bedrag betaald te worden.
Een annulering wordt altijd door ons bevestigd. Indien dit niet gebeurt binnen 48 uur, neem dan nogmaals contact met ons op. Een annulering is pas definitief na onze bevestiging.

Annuleren workshop of evenement

Het aanmelden voor een workshop of evenement is op eigen risico en kan niet worden geannuleerd. Indien de deelnemer verhinderd is of niet kan deelnemen mag het ticket worden doorgegeven of doorverkocht aan derden. Restitutie van het inschrijfgeld of de deelname verplaatsen naar een ander moment is helaas niet mogelijk.

Richtlijnen bezoek Ukie’s Paddock Paradise

Voor een bezoek aan Ukie’s Paddock Paradise gelden enkele huisregels. Zo houden we een bezoek veilig en comfortabel voor mens en dier.

  • Honden zijn niet toegestaan op het terrein.
  • Het is niet toegestaan om de paddock te betreden met open schoeisel, zoals slippers of sandalen.
  • Paarden en andere dieren op het terrein mogen niet gevoerd worden.